Træklatring

Foto: Lars Boesen
Begivenheder
Begivenheder
Træklatring i et af Lillebælts smukkeste skovområder
Adresse

Søbadvej 11

5500 Middelfart

Kontakt

E-mail:lars@klatretrae.dk

Telefon:+45 6167 8381

Klatretræ.dk

Træklatring er for alle – børn skal dog være min. 5 år. Har I lyst til at få en rigtig dejlig familieoplevelse, frisk luft, og være tæt på naturen – så er træklatring lige noget for jer. Eller måske skal kæresten bare udfordres?

Du behøver ingen forudsætninger for at deltage i træklatring, der bliver taget individuelle hensyn til ens fysiske formåen.

Hver torsdag i juli og hver mandag i august klatres der fra 16:00 - 20:00 med et nyt hold hver time.

Inden vi begynder på selve træklatringen, så instrueres der grundigt i brug af liner mv. Der er også forskellige, men nøje udvalgte, træer til brug for klatringen, så der er altid plads til både de meget vovede og de mere forsigtige.

Det er en helt særlig naturoplevelse at prøve træklatring. Du kommer ikke bare op i træerne, men du kommer derop hvor der et fantastisk syn udover det smukke Lillebælt som omkranser skoven vi er i.

Klatretræ.dk er ejet af Lars Boesen, der er bl.a. er uddannet træklatre-instruktør, og har stor erfaring indenfor diverse former for friluftsliv.

Kom og prøv træklatring.

BE HAPPY PASS fordele
Book online og indtast booking koden fra bagsiden af dit kort som rabatkode. Så får alle under 12 år billetten til ½ pris.

 

Adresse

Søbadvej 11

5500 Middelfart

Facilities

For børn

Natur

Sport

Følg på:

Sidst opdateret af