Ti Trin Ned

Foto: VisitFredericia
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Toldkammeret 9

7000 Fredericia

Kontakt

E-mail:restaurant@titrinned.dk

Telefon:75933355

Da Michelin-stjernen i 2017 for første gang landede hos Ti Trin Ned, markerede restauranten Fredericia på det gastronomiske verdenskort med et personligt og detaljerigt køkken – og Ti Trin Ned er i dag én af ganske få danske Michelin-restauranter uden for hovedstaden og Aarhus.

Ti Trin Ned er dybt forankret i lokalområdet med Lillebælt på den ene side, Hannerup Skov på den anden – og egne marker på Himmerigskov blot få kilometer fra Fredericia. Her dyrker Mette & Rainer Gassner, som er drivkraften bag og ejere af Ti Trin Ned, gourmetrestaurantens råvarer med fokus på bæredygtighed og grønne tanker. I sæson bæres grønsagerne direkte fra mark til køkkenet i Norgesgade, når sæsonen slutter, hentes høsten ind og gemmes til vinteren … og året rundt suppleres med ingredienser fra lokale leverandører, der deler parrets passion for det nære, rene og autentiske.

Med dyb respekt for smag, kvalitet og råvarer formidler holdet bag Ti Trin Ned en detaljerig og smuk oplevelse for alle sanser. En kombination af genkendelse og overraskelse – og en gastronomisk oplevelse, der kombinerer smagfuld innovation og passioneret æstetik.

Aktuelle ratings:

Guide Michelin 2018: *
White Guide Danmark 2018: Global Masters Level, 36/84
White Guide Nordic 2017/2018: Global Masters Level, 36/84
Den Danske Spiseguide: ***/Sol
Nordic 66: Nr. 21
Guide Michelin 2019: *

Læs mere om Ti Trin Ned på titrinned.dk

Adresse

Toldkammeret 9

7000 Fredericia

Facilities

Fransk

Ny Nordisk

Hovedret: > DKK 250

White Guide Danmark

Michelin (*)

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitFredericia