Stationen Kaffebar

STATIONEN KAFFEBAR

Foto: VisitMiddelfart
Spisesteder
Cafeer
Vi byder velkommen i vores kaffebar "Stationen", hvor god kaffe, hygge og samvær er nøgleordene
Adresse

Jernbanegade 39

5500 Middelfart

Stationen - kaffebar, butik & mødelokaler.

Vi serverer høj kvalitet af økologisk kaffe, te og Fairtrade cacao. Derudover økoboller, Yoghurt med Granola, Sandwich, Panini, Nachos og sunde juicer.

Vi har indrettet kaffebaren og mødelokalerne i 60/70´er retrostil, og med et stor bogreol, hvor man kan bytte eller købe bøger. Der er spil til børn og voksne. Legetøj og tegnebord til vores små gæster.

Vi har en butik, hvor vi sælger kunstpuder fra Poulin Design af høj fransk kvalitet med de mest berømte kunstnere i verden som Picasso, Miro, Magritte og vores egen Leif Sylvester fra Danmark. Vi har boligtekstiler fra Night & Day og Arctic, som består af dyner, puder, sengetøj, håndklæder og plaider i moderne og klassisk design og god kvalitet. Butikken kan også byde på salg af økologiske kaffebønner, the, Munkholm hudpleje, trælegetøj og Simply Chocolate.

For de, der måtte lægge vejen forbi på cykel, har vi en aflyst baggård med cykelparkering og værktøj til div. reparationer. Samtidig udlejer vi cykler, til dem, der er friske på at udforske Middelfart på 2 hjul. 

Åbent alle dage undtaget lørdag, som kun er åben for arrangementer og møder - kontakt os gerne! 

Adresse

Jernbanegade 39

5500 Middelfart

Facilities

Servicehund tilladt

Selskabslokaler

WiFi

Sidst opdateret af