Shelters på Hindsgavl Halvøen

Foto: VisitMiddelfart
Overnatning
Naturlejrpladser
Et af de smukkeste steder at falde i søvn, med fødderne i vandkanten af Lillebælt,  oplev de små hvaler ”Marsvin” der boltrer sig under Den Gamle Lillebæltsbro som hver aften danner baggrund for de mest fantastiske solnedgange og med skoven som hovedpude.
Adresse

Søbadvej 11

5500 Middelfart

Kontakt

E-mail:teknik@middelfart.dk

Telefon:+45 8888 5500

Sov med tæerne i vandkanten af Lillebælt og med skoven som hovedpude.

Der er fire shelters på pladsen ved siden af Søbadet, som er et meget populært dykkersted. Når du overnatter i et af de fire shelters, er du dermed nær toiletfaciliteter og rindende vand.

På pladsen foran de fire shelters er der grillplads med bord/bænke. Bag et snobrød eller fang friske fisk i Lillebælt (kræver fisketegn) og steg dem over åben ild.

Shelters giver gode muligheder for overnatning i naturen, men stadig med tag over hovedet. Medbring din sovepose og eventuelt et liggeunderlag til overnatningen. Her kan du falde i søvn til lyden af Lillebælts bølger mod strandkanten, og vågne med morgensolen ind i ansigtet. Måske i selskab med et marsvin eller to i sigte, og udsigt til de to Lillebæltsbroer. 

Faciliteter

Der er plads til 4-6 personer i hvert af de fire shelters.
Shelterne ligger nær Søbadet, hvor der er offentligt toilet (begrænsede åbningstider). Ved siden af pladsen ligger også et skyllehus til dykkere, her kan der hentes vand og tages "bad". NB, der må ikke anvendes sæbe af miljømæssige hensyn.

Book via: https://bookenshelter.dk/fyn/shelterplads/soebadet-shelterplads/

Adresse

Søbadvej 11

5500 Middelfart

Facilities

Drikkevand

Shelter

Bålplads

Følg på:

Sidst opdateret af