Overnatning i trætoppen

www.klatretræ.dk
Primitiv overnatning i naturen – sov sødt i trætoppens himmelseng

Hotelværelser, vandrehjem og camping er ordinært. På Hindsgavl-halvøen ved Middelfart kan du spendere natten i en hængekøje 10 meter oppe i et bøgetræ med hele familien.

At sove i trækronerne er en primitiv overnatning i naturen for dem, som gerne vil prøve noget særligt, med mulighed for at komme tæt på skovens dybe stille ro. Mærk vinden, hør bladene som rasler, og duften af træer, imens den stærke hængekøje vugger under dig.

For at sikre, at du ikke falder ud af køjen i søvne, er du forsvarligt spændt fast i en sikkerhedsline. Derudover kan hængekøjen pakkes ind i et telt eller i et myggenet.

Overnatning på naturens præmisser

Fra trækronen er der eventyrlig udsigt over skoven og Lillebælt, og du kommer meget tæt på skovens dyreliv, der summer under dig på jorden, eller fuglene i træet som sidder på grenene meget tæt på dig, og du kan høre og nogen gange se de store dyr gå nede i skovbunden. De er ikke opmærksomme på mennesker oppe i træerne.

Træklatreinstruktør Lars Boesen fra Klatretræ.dk udtaler

”Overnatning i trætoppen med klatretræ.dk er og skal være en totaloplevelse. Forestil jer, at vågne op midt i trækronen, hvor morgenlyset bryder igennem, mens fuglene fløjter jer op, og I sammen som familie har gennemført et projekt, som har været en overvindelse – på flere forskellige planer – for jer alle. Både de voksne, men også børnene.

Niels Enevoldsen fra Risskov udtaler »Den største oplevelse er at vågne tidligt om morgenen. Du bliver vækket af fuglene. Du får fuglefløjt fra oven, ved siden af dig og under dig. Det er total surroundsound af fuglefløjt. Det er det bedste«.

Anita fra Odense udtaler »Sådan sover man i Middelfart..Den vildeste overnatning i mit liv til dato«.

BE HAPPY PASS fordele
Book online og indtast booking koden fra bagsiden af dit kort som rabatkode. Så får alle under 12 år rabat på DKK 400,-.