Østerstrand

Foto: VisitFredericia
Aktiviteter
Strande
Adresse

Øster Voldgade 34

7000 Fredericia

Kontakt

E-mail:turisme@fredericia.dk

Telefon:72106800

Østerstrand er Fredericias populære og børnevenlige badestrand.

Stranden ligger tæt på bymidten og gågaden, og er hele sommeren et naturligt samlingspunkt for byens borgere og turister.

Østerstrand har Blå Flag som bevis på ren strand. Badevandet lever op til de strengeste kriterier og har dermed den bedste badevandskvalitet, et badested kan have.

På stranden findes et spændende og aktivt strandliv med strandcafé, bålpladser, beachvolleybane og strandfodboldbane. I sommerferien er Trygfondens livreddere tilstede med overvågning, råd og vejledning.

På Østerstrand er det muligt at springe i vandet fra Cirkelbroen eller en af de øvrige tre badebroer. På Østerstrand findes desuden Havfruefløjterne som er et anlæg tilegnet badegæster med synshandicap eller fx børnefamilier der ønsker trygge rammer. Havfruefløjterne består af en række pæle i vandet, hvor der i mellem er monteret et tov der leder badegæsten rundt i vandet og tilbage til stranden.

På Østerstrand er der i øvrigt mulighed for at deltage i morgengymnastik og yoga eller at være aktiv med styrketræning ved træningspavillonerne.

I perioden fra maj - september er den udendørs svømmebane klar til brug, og bruges flittigt at motionister og foreninger.

På Østerstrand finder du i sommerferien Trygfondens livreddere på stranden. Dem kan du spørge til råds og få mere information. Men husk ansvaret altid er dit eget, - også når der livreddere på stranden! Dine børn er dit ansvar.

Adresse

Øster Voldgade 34

7000 Fredericia

Facilities

Tildelt Blå Flag

Børnevenlig strand

Badebro

Livredder i sommerperioden

Toilet

Parkeringsplads i nærheden

Kiosk

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitFredericia