Naturens Dag sejlads

Foto: Tom Nielsen
Begivenheder
Begivenheder

Sejlads med Aventura – bevægelse i naturen

Afgang fra Middelfart Gl. havn, ved rampen for bevægelseshæmmede.

Hør Naturvejlederen og Skipperen fortælle historier om Lillebælts fantastiske natur og kultur, når der sættes sejl på galeasen AVENTURA og vi krydser rundt i Naturpark Lillebælt.

Tag med på sejlads om bord på AVENTURA i Danmarks største naturpark. Stryg langs de smukke afvekslende kyster og få fortællinger undervejs om :

•Lillebælts dannelse af de 5 istiders bevægelser
•Bundforholdene
•Historiske steder
•Oplev vandmassernes passage
•dyrelivet, marsvin, fugle, muligvis havørnene

Kom helt ned i gear på denne 4-timers sejlads, hvor du virkelig kan nyde Lillebælt, marsvin, naturen og broerne. Vi har et undervandskamera med om bord, så du kan få en dykkeroplevelse uden at blive våd. Havbunden er meget varieret og præget af talrige små banker, stejle skrænter og dybe render helt ned til 80 m. Bunden skifter fra rent sandbund til lerskrænter med store sten med forskellig bundvegetation. Blandt dykkere er Lillebælt kendt for sine stenrev og undervandsstier. Der er fyldt med liv – flere steder findes store kolonier af søpunge, lyserøde jordbærpolypper og kæmpestore sønelliker.

Afgang fra Middelfart Gl. Havn. Vi sejler rundt på Lillebælt, omkring Fænø kalv og ind i Gamborgfjorden. Er vinden, vejret og strømforholdene til det sættes sejlene på det smukke skib.

AVENTURA er partner i Naturpark Lillebælt og vi bidrager aktivt til at beskytte Lillebælt. Én af de valg vi har truffet er, at engangsplastik ikke må benyttes om bord, da det i stor stil bidrager til forurening i havene. Vi beder vores gæster om at respektere det, men opfordrer jer til at tage jeres picknickkurv med alligevel.

Turen varer ca. 3 timer. Der er adgang direkte ombord for kørestol – ring inden turen til Henrik, tlf. 2165 0567.

Arrangører:

Galeasen Aventura og Naturpark Lillebælt

www.galeasen-aventura.dk og www.naturparklillebaelt.dk.

Billetter bookes på http://lillebaelt-waters.dk/da/aktivitet/naturens-dag-sejlads

 

 

Adresse

Havnegade 84

5500 Middelfart

Åbningstider

12 Sep 21 / 12 Sep 21

søndag

15:00 - 18:00

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af