VisitLillebælt

Jacob Dinesen i Tøjhuset

Der er uden tvivl en stor koncertoplevelse i vente, når en af de største stjerner i Danmark giver udendørs koncert ved Tøjhuset lørdag d. 19 juni 2021.

Jacob Dinesen er et af de absolut hotteste navne på den danske musikscene. Han sælger ud overalt, og synes kun at blive bedre og bedre.

Sidste gang, Jacob Dinesen besøgte Tøjhuset var i marts 2017, hvor den unge musiker havde release-koncert i det helt nyåbnede Tøjhus. Dengang var der kun 200 billetter til salg, og de blev revet væk på rekordtid. Dinesen var på det tidspunkt 21 år gammel, og havde allerede været på landsdækkende TV i DR’s Store Juleshow, Årskavalkaden 2016 på TV2 og Go’ Morgen Danmark og det var tydeligt, at der var noget stort på vej.

Den unge sønderjyde har på rekordtid erobret alle spillesteder og festivals, og både medierne og publikum er vilde med Dinesen, som med sin musik samler fans på tværs af alle generationer. Han har udgivet 3 studiealbums og har modtaget først guld og senere platin for albummet Brace Against The Storm, som desuden røg helt til tops på albumhitlisten i lang tid.