HUSET Middelfart

Foto: VisitMiddelfart
Overnatning
Hoteller
Adresse

Hindsgavl Allé 2

5500 Middelfart

Kontakt

E-mail:post@huset-middelfart.dk

Telefon:+45 7012 3600

Lige som andre konferencecentre.
Og så alligevel ikke.

Omgivet af bøgeskove, tæt på bølgeskvulpene i Lillebælt, med hjortevildt i baghaven og alligevel kun 10 minutters kørsel fra E20 ligger vores skønne konferencecenter.
Vi har selvfølgelig alt det, et moderne konferencecenter skal have – og så lige lidt mere. Det er i hvert fald, hvad vores gæster fortæller os.

Vi vil undlade at bruge din tid på, at fortælle om alt det, som du i forvejen forventer af os. Såsom god service, moderne it, fleksible mødefaciliteter, overnatningsmuligheder, egen restaurant, et væld af aktivitetsmuligheder og så videre, så videre.
Vi vil meget hellere fortælle dig om det, der skiller os ud fra de andre konferencecentre.


Hvad du ønsker, kan du få
I HUSET Middelfart arbejder vi ikke kun ud fra faste rutiner og indgroede forventninger til, hvad du har af forventninger og behov. Vi spørger, lytter og observerer.
Kun på den måde kan vi nemlig give dig det arrangement, du ønsker.

Vi kommer selvfølgelig gerne med gode råd og input – for med mere end 50 år i branchen ved vi trods alt et eller andet.

 

Det vigtigste er …
Vi ved, at noget af det, der fylder mest i tankerne hos oplægsholderen, ofte er teknikken. Hvilket er årsagen til, at vi tilbyder gratis teknikerservice 24/7, mens I er her.

Vi ved også, at det vigtigste parameter for, om deltagerne har haft en god dag i højere grad, handler om dagens menu end om dagens program. Heldigvis går der ikke én dag, hvor vores køkken ikke høster topkarakterer i gæsternes bedømmelse. Og ikke en dag, uden at 30-60 % af de anvendte råvarer og ingredienser er økologiske og valgt med omhu og omtanke. 

Og vi ved, at det vigtigste for dig i bund og grund er, at deltagerne er begejstrede – og at budgettet holder. Og det er heldigvis også det allervigtigste for os.

 

Må vi høre lidt om dine planer?    
Hvis du synes, HUSET Middelfart kunne lyde som en mulig samarbejdspartner i forbindelse med jeres næste møde, kursus, konference, firmafest eller noget helt femte, så tøv ikke med at give os et kald på 70 12 36 00 eller sende en mail til post@huset-middelfart.dk.

Det koster ingenting at få et uforpligtende tilbud, en rundvisning eller et frokostmøde med en af de dygtige og dedikerede medarbejdere fra vores konferenceafdeling. Heller ikke selvom du (mod forventning) ikke ender med at samarbejde med os.

Adresse

Hindsgavl Allé 2

5500 Middelfart

Facilities

HORESTA

Garni Superior

Egen parkeringsplads

Kapacitet: Senge (88)

Økologisk Spisested

Det økologiske spisemærke bronze

Elevator

Internetadgang

Green Key

Servicehund tilladt

God adgang

Mødefaciliteter

Cafe/Cafeteria

Parkeringsplads for busser

WiFi

Cykler til rådighed

Relaterede produkter

Opdateret af: