Fredericia Teater

Foto: Søren Malmose
Aktiviteter
Teatre
Adresse

Prinsessegade 29

7000 Fredericia

Kontakt

E-mail:mail@fredericiateater.dk

Telefon:+45 75922560

Fredericia er stolt af at være hjemby for landets bedste og mest toneangivende musicalteater.

Fredericia Teater er bl.a. kendt for sine opsætninger af Disney-forestillingerne Aladdin, Den Lille Havfrue, Klokkeren fra Notre Dame og Tarzan samt Dreamwork's Prinsen af Egypten og de originale forestillinger Shu-bi-dua - The musical og Seebach

I 2020 byder teatret på endnu en verdenspremiere med den nye forestilling She Loves You, som er bygget over Paul McCartney og John Lennons imponerende sangkatalog.

Teatret modtog i 2017 hele 3 Reumert-priser for Klokkeren fra Notre Dame. Med mere end 26 x 6 stjerner var forestillingen i øvrigt den bedst anmeldte nogensinde i Danmark, og i efteråret 2019 blev den genopsat på stor efterspørgsel.

De fleste kender Fredericia Teater for de store forestillinger, som har solgt flere hundredetusinde billetter, men teatret opsætter også hvert år mindre og lidt mere skæve musicals - ofte som Danmarkspremierer. 

Teatrets kreative ambitioner og nytænkende greb har ikke kun medført et hav af anmelderstjerner og publikummer, men også gjort Fredericia Teater til en anerkendt spiller både nationalt og internationalt.

Udover teatrets egne produktioner finder du også koncerter, stand-up og turnerende teaterforestillinger på Fredericia Teater.

Adresse

Prinsessegade 29

7000 Fredericia

Følg på:

Opdateret af:
VisitFredericia