Danhostel Fredericia Vandrerhjem

Foto: VisitFredericia
Overnatning
Vandrerhjem
Adresse

Vestre Ringvej 98

7000 Fredericia

Kontakt

E-mail:fredericia@danhostel.dk

Telefon:75 92 12 87

Danhostel Fredericia ligger tæt på subtropiske vandland og teatret, hvor landets bedste musicals udføres.
Er du på transitrejse, eller ønsker du ganske enkelt at have en perfekt base for en kortere familie tur? Danhostel Fredericia er et godt valg til overnatning.
I byen, centralt beliggende i landet, har du adgang til det hele.

Smuk beliggenhed og smuk udsigt
Danhostel ligger midt i Madsby enge og på toppen af ​​bakken. Her byder værten Torben Ottesen gæsterne velkommen til 30 rummelige værelser med eget bad og adgang til enten sø eller terrasse. Der er også flere mødelokaler med plads til op til 86 personer.

På grund af den centrale beliggenhed i Danmark er mange af vandrehjemmets gæster besøgende, som tilbringer en nat eller to på vej gennem landet. Men selv på kort tid er der meget at opleve.

Den Historiske Miniby og Danmarks største sportscenter
Fra vandrerhjemmet er der en fantastisk udsigt til Den Historiske Miniby, som er en ægte kopi af Fredericia i 1849 præsenteret i en tiendedel af den oprindelige størrelse.

Besøg miniaturebyen og fortsæt turen til Danmarks største sportscenter. Her finder du subtropisk vandland, bowlingbaner, fitnesscenter, wellness og skydebane.

Fredericia Teater og Legoland
Er du fascineret af musik og teater, så du kan besøge det 100-årige teater. Fredericia Teater har status som lokal teater og er berømt for sine fantastiske musikals, som turnerer landet rundt.

I 2000 åbnede teatret Den Danske Musicalskole, nu ved navn Den Danske Scenekunst Skole. I dag er det Danmarks første og eneste musical uddannelse.

En times kørsel herfra finder du de børnevenlige aktiviteter som Legoland og Givskud Zoo.

Adresse

Vestre Ringvej 98

7000 Fredericia

Facilities

Internetadgang

Legeplads

Parkering

Sportshal

Indendørs swimmingpool

Udendørs grill

★★★★★

Kapacitet: Senge (120)

Danhostel

WiFi

TV på værelset

Følg på:

Opdateret af:
VisitFredericia