C-byen

Foto: VisitFredericia
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Prinsessegade

7000 Fredericia

Kontakt

E-mail:thc@kanalbyen.dk

Telefon:23 27 75 67

Website

Hjemmeside

C-byen - Et eksperimenterende byrum i Kanalbyen i Fredericia.

C-byen er et midlertidigt byrum skabt af ombyggede skibscontainere og skurvogne med beliggenhed i Kanalbyen i Fredericia ud til den østlige havnepromenade langs Gl. Havn. Containerne ligger placeret, hvor den fremtidige detailhandel skal placeres i Kanalbyen. Containerne ligger i en formation der skaber et midlertidigt handelsstrøg ud mod kajgaden og en atriumgård med god plads til at dyrke fællesskabet, drikke kaffe og spise sammen ved opstillede borde og bænke.
 
Inde i de ombyggede skibscontainere drives der små nichebutikker med tøj, smykker, pileflet, surferudstyr, brugskunst og delikatesser samt en scenecontainer, hvorfra der spilles dukketeater og koncerter i alle genrer og afholdes foredrag, når nogen har noget på hjerte.

C-byen er et lille fristed på havnen i Fredericia, hvor borgere og turister inviteres indenfor i fællesskabet med områdets brugere. Tempoet skrues ned, hyggen prioriteres højt og der er plads til alle.
 
Dem kan du møde i C-byen:
 
I Coffeecorner sælges der økologisk - laktosefri - glutenfri is, vores vafler fåes også glutenfri. Ønskes der noget lunt kan man købe en Flammkuchen. Vores varme drikke består af forskellige Kaffer som er Økologiske og Fairtrade, Chai-latte, varm kakao og alm. The. Vores kolde drikke består af forskellige Fritz sodavand, økologisk juice, og waterboks som er en speciel fremstillet kilde vand.
 
Hos Get Outdoor hjælper vi folk der gerne vil nyde naturen og prøve kræfter med nogle sjove og spændende aktiviteter som kajak, kano, klatring, rappelling, vandring, MTB, Fjeldski. Det kan også være noget helt simpelt som, at tænde bål og sætte telt op. I C-byen tilbyder vi kajak udlejning og svævebane. 
 
Systuen PS-Remake v/Pia Skov Larsen 
I systuen arbejder jeg med omforandring og tilpasning samt reparationer, både i tekstil- og skindbeklædning, samt tasker og blød boliginteriør.  Skal bukserne eller kjolen lægges op, eller lynlåsen i jakken skiftes, er du velkommen til at kikke ind i systuen i C-byen. Tjek åbningstiderne www.psremake.dk
 
Surfskole og butik. Undervisning og udlejning.

- Ditmoment
- Firkantt
- Fletteriet
- Karen T
- Krølhjernerne
- Long Play Records
- Mymonday
- Shopperiet
- Vinding Coaching
 
Læs mere om C-byen her.
 
C-byen er en del af Kanalbyens midlertidige aktiviteter, som har til formål at understøtte aktivering af arealerne og dermed medvirke til at skabe en bydel for mennesker med fokus på kvalitet. 
 
Læs mere på www.kanalbyen.dk
Adresse

Prinsessegade

7000 Fredericia

Facilities

Kunst/Brugskunst

Dansk design

Specialforretninger

Hobby

Is

Sport

Tøj

Blomster

Følg på:

Sidst opdateret af
VisitFredericia