Bridgewalking - Udsigt til noget særligt

Foto: VisitMiddelfart
Aktiviteter
Turforslag
Adresse

Galsklintvej 4

5500 Middelfart

Prøv det hvis du tør!

Du kan tage til Sydney. Eller Lillebælt. Begge steder kan du gå oven på en bro. Opleve højden. Suget i maven. Den spektakulære og uhindrede udsigt. Nyde vandet. Skibene. Udsigten mod land. Vinden. Vejret. Den svage rysten i broen, når toget kører over broen langt under dig. Bridgewalking Lillebælt er en unik attraktion i Europa. 

Turen starter ved Velkomstcentret. Her bliver du modtaget af din guide, som forbereder dig på den fantastiske tur, du skal ud på. Sammen går I fra Velkomstcentret til Den Gamle Lillebæltsbro, hvor du bliver koblet til et sikkerhedssystem - og så
går det opad! Op til 60 meters højde og ud på turen over broen. Undervejs fortæller guiden om broens arkitektur, historien, byggeriet og naturen omkring Lillebælt.

Under overfladen ved Den Gamle Lillebæltsbro

Er der nogen i familien, der ikke har mod på turen på toppen af broen - eller ikke er høje nok - kan de i stedet undersøge, hvad der er under overfladen ved Den Gamle Lillebæltsbro.

Onsdag og fredag klokken 13.00 -15.00 i ugerne 27 - 32 står havbiolog Søren Larsen klar med waders, rejenet og vandkikkert til alle, der hellere vil opleve dyrelivet på det lave vand, end se Lillebælt fra toppen af broen.

Kom helt tæt på fisk og havdyr i vores rørebassin. Få øje på dyrene gennem vandkikkert – også dem der gemmer sig. Lav et akvarium, deltag i krabbefanger konkurrencer og nak og æd en reje.

Alle børn får en mulepose med spændende indhold - blandt andet forstørrelsesglas, farveblyanter og blok - og en tøjklemme og et stykke snor, så de kan lave deres egen krabbefanger!

Pris pr. deltager: 99,- kr. (gratis med BE HAPPY PASS)

Se mere på www.bridgewalking.dk/under-overfladen/ 

Sådan bruger du dit BE HAPPY PASS: 
Medbring altid kortet - også når du har booket online. Vis kortet, hvis du bliver bedt om det.

Tryk book nu, og husk at indtaste booking koden fra bagsiden af dit BE HAPPY PASS for at få 75,- rabat på børnebilletter til Bridgewalking. 

 

Adresse

Galsklintvej 4

5500 Middelfart

Tilbud

Be Happy Pass

Sidst opdateret af