skip_to_main_content

AFLYST! Meraviglia - 1. maj

MSC Meraviglia blev indviet i maj 2017. Navnet Meraviglia betyder oversat til engelsk "wonder" og skal beskrive den følelse vi står med når vi ser noget så ekstraordinært og utænkeligt som MSC Meraiglia. MSC Meraviglia er en sofistikeret kombination af state-of-the-art-teknologi, en kærlighed til havet, design, komfort og funktionalitet. Det er et krydstogtskib, der vil blænde skibets ellers kræsne passagerer. Skibet er konstrueret efter alle kunstens regler og vil kunne anløbe alle krydstogtshavne rundt om i verden. Det giver mulighed for at udvide udvalget af ruter og destinationer - en kæmpe ekstra bonus for enhver rejsende.

Uanset sæson, så er MSC Meraviglia perfekt til et krydstogt. Med det nye layout og design er der gjort meget ud af også at være attraktiv når vejret ikke arter sig til ophold på soldækket. Det betyder at særligt interiør og indendørs områder er udviklet meget. Det luksuriøse MSC Yacht Club-området er udvidet. Hele loftet på inderside- promenade er dækket med en kæmpe 480-m² LED-skærm: en digital sky, som er i stand til at overføre udsigter, events, solopgange, solnedgange og den stjerneklare nattehimmel.

Ombord på krydstogtet er der både forlystelsespark, et vandland, betagende panoramaudsigts områder og to overdækkede promenader

Fakta om skibet: 
Antal passagerer: 4500
Årgang: 2017
Antal besætning: 1.540
Længde: 315
meter Bredde: 43 meter

Meraviglias sejlrute fra 15. april til 3. maj 2020:

15. april - New York City, New York
17. april - Kings Wharf, Bermuda
22. april - Ponta Delgada, Azores
25. april - Lisbon, Portugal
26. april - Vigo, Spanien
28. april - Southampton, England
29. april - Le Havre (Paris), Frankrig
1. maj - Fredericia, Danmark
2. maj - Kiel, Tyskland
3. maj - København, Denmark