VisitLillebælt
Kronvildt Kongebroskoven-Middelfart-Lillebælt

Nyd efteråret ved Lillebælt

Efteråret nydes bedst i den smukke natur. Lillebælt byder på et hav af dejlige oplevelser for børnefamilier, jer som tager på tur med vennerne eller jer som ønsker en ferie kun for to. 

Den ny Lillebæltsbro-aften

#Broenfylder50

Den Nye Lillebæltsbro

50 års jubilæum
Den 21. oktober 1970 åbnede broen med et stort bal der blev transmitteret af Danmarks Radio og fejret af hele Danmark. I år ved broens 50 års jubilæum vil Fredericia og Middelfart byde på særlige oplevelser til familien, bedsteforældre og børnebørn, unge og par, hvor uge 42 skydes i gang med en række aktiviteter til fejringen af Bro-Jubilæet. 

Kanalbyen-stemning og hygge-Fredericia-Lillebælt

En af Middelfaret hyggelige oaser Apotekergaarden-Lillebælt

Tag på opdagelse i byens oaser

Skal du hygge med din datter eller veninde, så besøg nogle af Lillebælts perler. I Middelfart finder du fortryllende haver der fylder dig med ro. Nyd lidt selvforkælelse hos Brinck Benzon Studio eller oplev Jan Munks fantastiske blomsteroase. Besøg den gamle by med de små stræder og mærk stemningen omkring Lillebæltsværftet, hvor du kan være heldig at se restaureringen af de game både helt tilbage fra 1870’erne.
I C-byen på Fredericia havn finder du et spændende urbant område med små arbejdende værksteder, gallerier og pop-up shops. Gå en tur i områdets byhaver eller lej kajakker og SUP-boards. 
Tag på en idyllisk gåtur på Fredericia Vold, hvor du kan nyde både naturen og historien blot få minutters gang fra byens gågader. 

Bare to på tur

Du kan nyde tosomheden ved Lillebælt. Her er både lækre hoteller, romantiske hoteller med hyggelige værelser, kroer, bed & breakfasts, og lejligheder. Gå på opdagelse i områdets mange forskellige butikker og glæd jer til lækre middage på vores restauranter og caféer

Naturen ved Lillebælt

Tag kæresten, konen, børnene eller hunden med på en lang tur langs en af de mange strande eller besøg en af de mange legepladser ved Lillebælt. I Dyrehaverne kan I komme helt tæt på de smukke hjorte og dådyr. Du kan også komme på guidet Brunsttur i Hindsgavl Dyrehave. Hvis du har mod på det, kan du også tage soveposen med og overnatte i et af de mange shelters.