VisitLillebælt
Jul-i-Fredericia

Dejlige jul ved Lillebælt

Julehygge lige midt i Danmarks største Naturpark!
Besøg Middelfart og Fredericia og oplev bl.a. Peberkagebyen, kys under Danmarks største mistelten, gå på Nissejagt og oplev stemningsfulde julekoncerter. Du kan også bare nyde den skønne natur, bl.a. fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro.

Julen forbinder os i Middelfart
Jul-i-Fredericia

Sikker julehandel i byernes butikker

I Fredericias og Middelfarts gågader er der masser af plads og højt til loftet, så din julehandel kan foregå i sikker afstand. Alle vores butikker sætter en stor ære i at leve op til de aktuelle retningslinjer for at minimere smittespredningen. Nyd julehyggen i en af de mange julepyntede caféer og restauranter, hvor der serveres glögg og æbleskiver, eller varm dig med en romtoddy hvis vejret viser sig fra den kolde side.

"Julens vilde vidundere"

Nyd julestemningen ved Lillebælt med et ophold på et af vores hoteller i før-juletiden. De glæder sig til at byde dig og dine velkommen. Oplev Julens vilde vidundere - dem er der mange af i Middelfart og Fredericia. 

Naturen ved Lillebælt

Ved Lillebælt er I altid tæt på både skov, vand og strand. Tag et par gode sko på og nyd naturen omkring de mange smukke stier i skovene ved Lillebælt. På turen finder du helt sikkert smukke elementer til dine juledekorationer eller dit julebord. I Dyrehaverne kan I komme helt tæt på de smukke hjorte og dådyr.