Ladestationer i Fredericia Kommune

Når du er kørende i en el- eller plug in hybridbil, så kan du nemt finde ladestationer i Fredericia ved Lillebælt. Vi har samlet nedenstående oversigt til dig, men du bør altid sikre dig at der er ledige standere inden du kører til den station hvor du vil lade bilen.

De fleste stationer ligger der, hvor du alligevel nemt og bekvemt kan parkere din bil og ordne indkøb eller lignende, imens din bil lader op.

 

I Fredericia midtby er der 2 steder, hvor det er gratis at lade sin el-bil:

På Danmarksstræde, lige bagved Fredericia Rådhus er der et enkelt strømudtag. Her tanker du gratis el, men du skal betale parkeringsafgift i tidsrummet 9-17 (hold øje med skiltningen på stedet)

I parkeringshuset Domus Axel, med indkørsel i Købmagergade, er der gratis parkering i 3 timer og her finder du 2 pladser reserveret til el-bil eller campingbus med strømudtag (3-stik) på "1. niveau"

På p-pladsen Biancos Plads, indkørsel fra Sjællandsgade, er der desuden 2 p-pladser som er forbeholdt el-biler, men her er der ikke mulighed for ladning og der skal betales parkeringsafgift.

 

Desuden er der følgende betalingsstationer:

CLEVER stationer

Føtex Vest, Venusvej 8, 7000 Fredericia - Mere info. Her er der også en Rema 1000, et Apotek og en legetøjsforretning og flere supermarkeder i gå-afstand.

Carolines Plads, P-pladsen ved krydset Købmagergade/Fynsgade - Mere info.  Tæt på centrum af Fredericia med gå-afstand til gågaden og flere supermarkeder.

 

E.ON stationer

Trinity Hotel & Konferencecenter (adgang for alle, ikke kun hotellets gæster), Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia - Mere info.

Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia - Mere info.

 

TESLA Destination Charger

Hotel Fredericia, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia - Mere info.

 

Udover ovenstående betalingsstationer, findes der i Fredericia Kommune 2 steder, hvor det er gratis at lade sin el-bil:

Danmarksstræde, lige bagved Fredericia Rådhus er der et enkelt strømudtag. Her tanker du gratis el, men du skal betale parkeringsafgift i tidsrummet 9-17 (hold øje med skiltningen på stedet)

I parkeringshuset Domus Axel, med indkørsel i Købmagergade, er der gratis parkering i 3 timer og her finder du 2 pladser reserveret til el-bil eller campingbus med strømudtag (3-stik) på "1. niveau"

På p-pladsen Biancos Plads, indkørsel fra Sjællandsgade, er der desuden 2 p-pladser som er forbeholdt el-biler, men her er der ikke mulighed for ladning og der skal betales parkeringsafgift.

Del denne side

Opdateret af:

VisitFredericia turisme@fredericia.dk
 

Kontakt

Adresse

Gothersgade 20
7000 Fredericia

Telefon

+45 7211 3512

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.75608415
Latitude : 55.56524433