HUSET Middelfart - Danmarks største permanente byggeudstilling

HUSET Byggeudstilling

Kom videre med dine boligdrømme…..

Har du brug for mere plads? Er det på tide at få realiseret drømmebadeværelset? Skal du til at energirenovere boligen eller ønsker du dig en ny terrasse i haven?

I HUSETs byggeudstilling kommer du et skridt videre, uanset om du skal renovere eller bygge nyt og uanset hvor langt, du er i processen. Udstillingen består af 28.000 m2 uvurderlig indsigt og inspiration, som du kan bruge til at træffe de helt rigtige beslutninger om produkter og materialer og til at sikre dig, at du griber dit byggeprojekt rigtigt an.

Lige præcis her i HUSET Middelfart må du gerne røre ved alle produkterne, mærke kvaliteten, føle materialerne, trykke på knapperne, kigge i skufferne og åbne alle vinduer og døre.

Det er faktisk lige præcis dét, vi er her for.

Find inspiration

Mere end 150 af landets førende byggevareleverandører udstiller deres løsninger i HUSETs byggeudstilling. HUSET Middelfart er således Danmarks største permanente byggeudstilling. Det giver mulighed for at få finde inspiration til b.la. nybyg, renovering, modernisering, energirenovering, tilbygninger, garager og carporte samt haver og havens bygninger. I HUSET Middelfart findes også 15 sommerhuse-/fritidshuse i flere størrelser.

Besøget i udstillingen kan evt. kombineres med en gåtur i Hindsgavl Dyrepark eller et besøg i HUSETs Café, hvor du kan få stillet både sult og tørst.

Gratis rådgivning

I HUSETs ByggeRåd kan du få 15 min. gratis rådgivning til at komme videre med dit byggeprojekt, indretning eller anlæg i hus og have af vores uvildige byggeeksperter. Rådgivningen er gratis og skal bestilles på telefon 70 12 36 00 eller via vores hjemmeside.

Du kan desuden få konkret hjælp til dit næste bad- eller energiprojekt på Bedre Bad – Bedre Energis stand i HUSET Middelfart.

Del denne side

Opdateret af:

VisitMiddelfart mail@visitmiddelfart.dk
 

Kontakt

Adresse

Hindsgavl Alle 2
5500 Middelfart

Telefon

+45 7012 3600

Fax

+45 7012 3800

Fakta

  • Faciliteter

    • Restaurant/Cafe
    • Parkeringsplads for busser
  • Samlingernes emne

    • Arkitektur

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.704695
Latitude : 55.502933