Hotel Postgaarden

Hotel Postgaarden er en tidslomme, du ikke finder andre steder i Danmark – og så ligger vi kun 5 minutters gang fra byens centrum og havnemiljø! Måske har du set os på TV!

Hotel Postgaarden refererer gerne til denne kundeudtalelse, som vi synes beskriver vores hotel rigtig godt:

Min kone og jeg har været på et rigtig dejligt ophold fra tirsdag den 20-10 til onsdag den 21-10, dsv kun med en overnatning (denne gang), men med dette lille ophold fik vi også oplevet nok til, at vi til sommer tager et længere ophold hos jer. Alt var bare OK, Servicen bare hel i top, og maden, ja bare dejlig og veltillavet og velserveret. Og så den stemning og atmosfære der hersker der -  Ja det rene MATADOR.  Besøg dette sted -  I vil ikke fortryde. Tak til alle på Hotellet.  I forstår det bare. 

Hotellet er et familiedrevet hotel, hvilket betyder personlig og nærværende betjening. Service er ikke et fint ord for os, men noget vi slet ikke kan lade være med at give vores gæster.

Hotellet har 45 værelser i alt. Heraf er de 25 beliggende på 1. og 2. sal i den oprindelige gamle del af hotellet fra 1880. Disse værelser, der har forskellige størrelser, er alle indrettet i gammel stil, dvs. snedkermestermøbler, konsolborde mv., krydret med tidstypiske malerier på væggene. Book et af disse, hvis det er nostalgi, sjæl og charme du søger.

I hotellets nyere fløj (fra 1982) har vi 24 ens standard værelser fordelt på stueplan, 1. og 2. sal. Disse er alle nyindrettede med et lidt mere moderne interiør: En mindre skriveplads, 2 gode lænestole, hyggelig belysning og stemningsfyldte malerier på væggene. Evt. gangbesværede bør vælge et standard værelse i stueplan.

På værelsesgangene generelt vil du uden tvivl bemærke de mange malerier med motiver fra svundne tider, og i den gamle værelsesfløj kan gæsterne desuden studere Hotel Postgaardens store samling af ca. 500 kagefade gennem 100 år. I baren og på de øvrige værelsesgange finder man 300 kaffe- og chokoladekander samt andet sjovt nips mv. fra vores bedsteforældres tid.

I restauranten serverer vi gedigen dansk hotelmad, som vi alle kan huske fra vores forældre eller bedsteforældres tid!

Et hotel, der ikke kan beskrives men skal opleves!

Del denne side

Opdateret af:

VisitMiddelfart mail@visitmiddelfart.dk
 

Kontakt

Adresse

Oldenborggade 4
7000 Fredericia

Telefon

+45 7592 1855

Fax

+45 7592 1565

Fakta

  • Faciliteter

    • WiFi
    • Mødefaciliteter
    • Internetadgang
    • Egen parkeringsplads (25)

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.7538944
Latitude : 55.5616837