Fredericia Teater

Fredericia er stolt af at være hjemby for landets bedste og mest toneangivende musicalteater.

Fredericia Teater er bl.a. kendt for sine opsætninger af Disney-forestillingerne Aladdin, Den Lille Havfrue, Klokkeren fra Notre Dame og Tarzan samt Dreamwork's Prinsen af Egypten og de originale forestillinger Shu-bi-dua - The musical og Seebach

I 2020 byder teatret på endnu en verdenspremiere med den nye forestilling She Loves You, som er bygget over The Beatles' imponerende sangkatalog.

Teatret modtog i 2017 hele 3 Reumert-priser for Klokkeren fra Notre Dame. Med mere end 26 x 6 stjerner var forestillingen i øvrigt den bedst anmeldte nogensinde i Danmark, og til efteråret 2019 vender den tilbage. 

De fleste kender Fredericia Teater for de store forestillinger, som har solgt flere hundredetusinde billetter, men teatret opsætter også hvert år mindre og lidt mere skæve musicals - ofte som Danmarkspremierer. 

Teatrets kreative ambitioner og nytænkende greb har ikke kun medført et hav af anmelderstjerner og publikummer, men også gjort Fredericia Teater til en anerkendt spiller både nationalt og internationalt.

Udover teatrets egne produktioner finder du også koncerter, stand-up og turnerende teaterforestillinger på Fredericia Teater.

Del denne side

Opdateret af:

VisitFredericia turisme@fredericia.dk
 

Kontakt

Adresse

Prinsessegade 29
7000 Fredericia

Telefon

+45 75922560

Fakta

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.7578733
Latitude : 55.566615