Spisesteder

Fredericia og Middelfart har en lang række spisesteder. På siden her kan du orientere dig om et udvalg af disse, hvad enten du søger restaurant, café eller take away. Hold helt ferie og lad dig forkæle med god mad i områdets attraktive spisesteder. Middelfart og Fredericia byder på alt fra gourmetrestauranter til caféer og take away. Her serveres spændende kulinariske oplevelser med årstidernes lokale råvarer og det danske køkken kan opleves med spændende inspiration udefra.

I kan også nyde mad i verdensklasse på Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia, som i 2017 har modtaget en Michelin-stjerne.

Restauranter

På de mange restauranter i Fredericia og Middelfart, kan du spise dig mæt i lokale råvarer.

I Middelfart har f.eks. Comwell Kongebrogaarden tang fra Lillebælt på menukortet, Holms laver selv rygeost, og Den Hvide Dame på Hindsgavl Slot har egen produktion af grøntsager på menuen.

Lokale restauranter og kroer

Lokale restauranter og kroer

Herunder kan du se de lokale restauranter i Middelfart og Fredericia, hvor du spiser i den hyggelige gågade, midtby eller med udsigt over vandet og Lillebælt.

Café, bistro eller take away

Tag på café i Middelfart og nyd Lillebælt med udsigt til begge Lillebæltsbroerne fra Café Razz, den hyggelige gågade fra Café Rita, de hyggelige omgivelser i den nostalgiske Café Inga, det smukke nyrestaurerede CLAY fra Café Clay eller den udsøgte kaffe ved Oscars Kaffebar.

Byen byder også på bistro og take away fra bl.a. gågade og marina.

Barer og byliv

Barer og byliv

Er du til konference i Middelfart eller Fredericia, på ferie, eller lokal, så er der flere muligheder for en sjov aften i byen

Tilbud fra spisesteder

Tilbud fra spisesteder

Tilbud fra restauranter og andre spisesteder