Tivoli Friheden Oplevelser i Jylland

Oplevelser i Jylland

Der er flere forskellige oplevelser i Jylland på vores Oplevelsesbooking med ferieoplevelser.

Madsby Legepark

Madsby Legepark er en helt unik legepark, som ligger i Fredericia. Legeparken er én stor legeplads, med Tarzanbane, minigolf, store smukke grønne områder, Mooncarbane og meget mere. De to helt store trækplastre for børnene, er turen i toget og roturen i de små sejlbåde i legeparken (der kan forhåndsbookes billetter hertil, se billederne til højre).

Der er også en del dyr i Legeparken; oplev høns, gæs, geder m.fl. Madsby Legepark er et registreret besøgslandbrug indenfor får, hønsefugle og køer. I løbet af året kan der opleves forskellige events og arrangementer.

Hjemmeside: Madsby Legepark

MoDaVi Vinproducent

Der er ikke mange som ved det, men i Fredericia ligger MoDaVi, som producerer dansk vin i mange afskygninger; rødvin, hvidvin, Damen og Herren (dessertvin) m.m. MoDaVi har vingård i både Fredericia og Sdr. Vilstrup ved Kolding. Sdr. Vilstrup er det primære produktionssted og det er også her, der er mulighed for vinsmagning og andre arrangementer. På de to vingårde dyrkes der tilsammen ca. 8.000 vinstokke. MoDaVi står for Moderne Dansk Vin. Hos MoDaVi vægtes det meget højt, at vinen lever op til de strenge kvalitetskrav, som Vinbonden har målsat. 

MoDaVi har forskellige arrangementer for turister - vinsmagning og Åben Vingård. 

Hjemmeside: MoDaVi

Fredericia Idrætscenter

Fredericia Idrætscenter er Danmarks største idrætsanlæg under ét tag og byder på en stor mængde aktivitetsmuligheder. Tropisk badeland som er meget familie- og handicapvenligt.
Svømmehal med 50 m. bassin, der kan opdeles i 3 bassiner. 1, 3 og 5 m. vippe samt biosauna og dampbad. Bowlinghal med 10 moderne baner, som også kan indrettes til børn og handicappede.
Sportshaller til tennis, badminton og boldspil. Kondicenter, skydebaner og en stor klatrevæg. Café og restaurant med storskærm, hvor man kan slappe af før og efter aktiviteterne.

Hjemmeside: Fredericia Idrætscenter

Del denne side