CLAY Keramikmuseum Danmark

CLAY Keramikmuseum Danmark

Keramik i verdensklasse. Glæd dig til den største Axel Salto udstilling nogensinde

Bridgewalking - Udsigt til noget særligt

Bridgewalking - Udsigt til noget særligt

På konstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro kan du nu gå Bridgewalking (brovandring).

Påskeferie ved Lillebælt

Når I vil nyde det gode liv så book et get-away ophold ved Lillebælt i påskeferien. Her er mange muligheder for påskeaktiviteter på jeres romantiske weekend; natur med skiltede cykel- og vandreruter, perfekte strande til f.eks. kano- og kajaksejlads og en spændende historie som I kan komme tæt på.

Oplev Fredericia og Middelfart i påsken

Lillebælt er kendt for det store antal marsvin der holder til i farvandet, så tag på en Hvalsafaritur fra Gl. Havn i Middelfart. En anden af Lillebælts største attraktioner er Bridgewalking – en udfordrende oplevelse, som bliver et minde for livet. Gå hellere ikke glip af en dejlig gåtur på Fredericia Vold, hvor I kan gå fra bastion til bastion og oplev den smukke voldgrav.

Et absolut must er også et besøg på CLAY Keramikmuseum Danmark. Her kan I opleve keramisk kunst i særklasse. Oplev den største Axel Salto udstilling nogensinde samt den permanente samling af mere end 350 år af Royal Copenhagen procelæn.

Middelfart og Fredericia ligger lige midt i landet og er et oplagt udgangspunkt for opleve en perlerække anerkendte kunstmuseer, slotte og herregårde, som f.eks.: Trapholt, Koldinghus, Egeskov eller Aros i Aarhus - Europæisk Kulturby 2017.

Book din påskeferie allerede nu på en af Lillebælts skønne overnatningssteder.

KoldingHus

Koldinghus

Middelalderborg der blev til kunstmuseum. Besøg udstillingen: ”Himmelsten”, Prins Henriks samling af orientalsk jadekunst