Fredericia Teater

Fredericia Teater ligger på Prinsessegade 29 i Fredericia. Teatret har siden 13. oktober 2011 udelukkende opsat musicals der aldrig før er spillet professionelt i Danmark, stort set alle som enten europapremiere eller urpremiere. Derudover danner teatret ramme for et bredt udvalg af arrangementer som stand-up, teater og konferencer.

Fredericia Teater er bl.a. kendt for sin opsætning af Disney´s Alladin, som senere blev genopsat på oeraen i København og for Disney´s  Den lille havfrue - The musicals, som også blev genopsat på operaen. I 2015 havde de en kæmpesucces med Shu-bi-dua - The musicals og 2016 endnu en Disney-satsning nemlig Klokkeren fra Notre Dame - The Musicals.

Teatrets mål er at afmystificere "nye" forestillinger og vise, hvad musicalgenren kan. De mener, at ikke alle kan lide alt, men der skal være noget for alle. Også dem, der troede, at musicals ikke var noget for dem.

Udover Klokkeren fra Notre dame´s opsætning i Fredericia, fortsætter succeen fra Juli på Det Kongelige Teater i København. Derudover opsatte Fredericia Teater i 2017: Lizzie The musical, Problemet med Douglas, Legendale og til september med premieren på Seebach The musical.

Teateret modtog også i 2017, 3 Reumert nomineringer og sejre, for opsættelsen af Klokkeren Fra Note Dame.

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitFredericia turisme@fredericia.dk
 

Kontakt

Adresse

Prinsessegade 29
7000 Fredericia

Telefon

+45 75922560

Fakta

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.7578733
Latitude : 55.566615